Movie wallpapers
Image default
Toerisme

4 km lopen

Deze keer nam ik mijn gezin mee naar de hoge plaatsen rond het dorp Heyd in Durbuy en liep ik 4 kilometer. Deze weg is gemakkelijk en gemakkelijk te bereiken. Het neemt je mee naar landbouwgebieden en prachtige panoramische uitzichten.

Veel ervaring in het bos!

De wandelroute begint bij Col de Rideux, waar de twee straten Rue Al Rotche Kinet en Rue Pierressart elkaar kruisen. Een bord geeft aan in welke richting we moeten gaan lopen. Lagers zijn gemakkelijk te verkrijgen, we volgen de pijl op het logo met groene diamanten. We liepen de eerste kilometer langs het bos. Gelukkig ligt deze weg in de schaduw omdat de zon schijnt. Tot grote vreugde van Camille en Adelaïde is de berm bedekt met boomstammen en ze voeren gretig acrobatiek uit! Lewis probeert het ook, maar hij heeft duidelijk oefening nodig!

Toen ik deze route alleen verkende, was ik bang dat het stuk van 1 km langs het bos saai zou zijn voor de kinderen … ik had het mis! Het bos is erg goed! Het moet gezegd dat zij graag voor vertier zorgen tijdens de wandeling. Daarom spelen we gewoon verstoppertje zonder veel te beseffen!

Tijdens het lopen wordt elk natuurlijk voorwerp een onderdeel van het spel: een stok wordt een speer, en die moet je zoveel mogelijk weggooien De plas is een onvermijdelijk obstakel bij het springen. en speel. Hoe schattig!

Wandel tussen de bloemen

We kwamen op een kruispunt en verschillende wegen kwamen samen. We zagen al snel het groene diamantlogo en we gingen door. Het bos verdween en het pad leidde naar de prachtige bloemenweide. Het is onmogelijk om de opvallende bloemengeur te weerstaan! Je moet er gewoon in spelen! Onderweg zagen we wilde bloemen: klaver, paardenbloem, haar …, madeliefje … Mega en Adelaïde zetten haastig het boeket in elkaar, maar vonden toen … wilde aardbei. Camille plukte snel een paar schattige kleine aardbeien. Helaas zijn sommige wilde aardbeien niet eetbaar. U kunt ze dus het beste op hun plaats laten.

We gaan door. Er zijn veel bomen langs de weg en hun luifels vormen een dak boven ons. Toen hoorden we een subtiele stroom. De kinderen renden om te spelen. Lewis gebruikt het ook om de dorst te verlichten. Wat een vredig tafereel!

Oh, koe!

Toen we verder gingen, kwamen we bij een grote houten boerderij. De Duitse herdershond veilig opgesloten in het hek maakte ons een beetje bang en we renden snel weg. We willen niet dat Lewis hem bijt. Een kleine tip, ga iets verder, vlak voor de boerderij kun je de berg beklimmen. Bovenaan heb je een geweldig uitzicht over de ranch in de omgeving! We lopen verder en nemen de eerste weg rechts. Camille was een kleine boze schijf. Gelukkig kwamen er een paar koeien om ons te redden. Ze waren nieuwsgierig, Camille was daar als een kip op zoek naar sappig gras voor hen! Lewis dacht maar aan één ding: bereik de andere kant van het hek en jaag op de koe.

En kersencake

Dan is er het mooiste deel van de wandeling. De velden staan ​​vol bloemen … het is zo mooi! Ik kan er persoonlijk uren doorbrengen en het voelt daar goed. Het landschap is geweldig, het ruikt naar zomer en overal vliegen vlinders.

Zoals beloofd, nodig ik deze charmante familie nu uit om te spreken, zodat ze je kunnen vertellen wat ze van deze prachtige wandeling vinden. U weet dat alle mannen, vrouwen en kinderen hier hun gading vinden!

avontuurlijk wandelen in de ardennen

https://www.dergatsjev.be/2020/08/wandeling-ardennen-wandelroutes-mooiste.html