Movie wallpapers
Image default
Mode en Kleding

Als je verzekerd wilt zijn van comfort, ga dan hier je broeken bestellen

Ben je op zoek naar een webshop waar je broeken kan bestellen? Doe dat dan bij Setter. Hier koop je je broek voor een betaalbare prijs, en ervaar je de beste kwaliteit. Het professionele team bij dit bedrijf zorgt er namelijk voor dat de broek de ideale pasvorm heeft voor vrijwel iedere vrouw. Daarnaast worden alleen de comfortabelste materialen gebruikt. De broeken zijn te bestellen in diverse varianten en kleuren. De neutrale kleuren van de broeken maken het gemakkelijk om ze te combineren met je favoriete bovenstukken, die hier ook te bestellen zijn.

De rok voor iedere dag koop je ook van dit merk

Setter is niet alleen hét merk voor broeken, maar ook rokken worden hier veel gekocht. Sinds 1953 is dit erkende merk bezig met vrouwenkleding die goed zit. Daarom is het een goed idee om je rok hier aan te schaffen. Een donkerblauwe of zwarte rok is het ideale onderstuk voor elke dag en daarnaast profiteer je er erg lang van, vanwege de duurzame kwaliteit. Je garderobe is niet compleet met een gerende, nette en elegante damesrok. Vanwege de elastische taille zit het ook nog eens lekker gedurende de hele dag. Wat wil je nog meer?

Het merk en de specialisaties

Zoals eerder genoemd is Setter al sinds 1953 op de kledingmarkt. Het Nederlandse merk is onderdeel van Mills Fashion Company. Dit bedrijf heeft ook de merknamen Mind.Set en DONNADAY. Onder zich. Broeken en rokken is voor Setter het allerbelangrijkst. Het moet lekker zitten bij je buik en benen, want anders heb je er de hele dag last van. Daarom kies je uit diverse pasvormen zodat je keer op keer het juiste model bestelt. Naast de webshop kan je ook terecht bij ongeveer 200 verkooppunten in Nederland en België. Heb je nog vragen? Neem dan een kijkje op de website en neem contact op met het team.