Movie wallpapers
Image default
Aanbiedingen

Apotheek in Amsterdam ook geopend in het weekend

Apotheek Wittop Koning in Amsterdam wil hun klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Hierom is de apotheek ook geopend in het weekend. Op zaterdagen kunt u op locatie terecht tussen 11.00 en 15.00. Alle diensten, zoals geneesmiddelverstrekking en zorgvragen, zijn dan beschikbaar. Dit is natuurlijk ideaal wanneer u doordeweeks minder tijd beschikbaar hebt, maar wel voor uzelf, of als vertegenwoordiger van iemand, geneesmiddelen af moet halen.

Spoedzorg beschikbaar wanneer u het nodig heeft

Bent u een patiënt of iemand die vertegenwoordiger is van een patiënt, met een (levens)bedreigende aandoening. Dan kunt u altijd terecht bij de spoedzorgservice van de apotheek in Amsterdam. De deskundige apothekers helpen u direct met het verkrijgen van het benodigde geneesmiddel. Mocht de situatie ernstig zijn, dan kunnen zij u ook doorverwijzen naar een arts of een ziekenhuis. Zo weet u zeker dat er tijdig een arts beschikbaar is, wanneer u acute zorg nodig heeft.

Geneesmiddelen afhalen wanneer u wilt

Gebruikt u geneesmiddelen, maar heeft u geen acute zorg nodig? De apotheek in Amsterdam heeft ook een geneesmiddelen-afhaalautomaat, de Stupor Mundi. Middels een ID-verificatie kunt u bij deze machine uw geneesmiddel afhalen. U kunt hier alleen geneesmiddelen afhalen die daadwerkelijk voor u bedoeld is, zo weet u zeker dat u de juiste recepten en doseringen krijgt. Dit wordt gewaarborgd via het geneesmiddeldossier van Wittop Koning. In het geneesmiddeldossier worden uw recepten, doseringen en aandoeningen opgenomen, zodat u het geneesmiddel kunt afhalen wanneer u wilt. De geneesmiddelen-afhaalautomaat is 24 uur per dag geopend. Dit is ideaal wanneer u uw geneesmiddelen wilt aanvullen, maar niet binnen openingstijden bij de apotheek kunt komen.

Een apotheek die voor u klaarstaat

Apotheek Wittop Koning in Amsterdam staat klaar voor alle patiënten en hun vragen. Wilt u weten wat de juiste doseringen of mogelijke bijwerkingen van uw geneesmiddel zijn? De beschikbare apothekers gaan graag met u in gesprek, zodat u comfortabel gebruik kunt maken van uw geneesmiddelzen. Deze apotheek voorziet u graag van zorg op maat.