Movie wallpapers
Image default
Electronica en Computers

Bespaar op de hoge kosten van jouw Canon PFI 1700 cartridge

De materiaalkosten binnen je organisatie zijn vaak een grote kostenposten – zeker als er veel gebruikt wordt gemaakt van een grootformaat printer. In dat geval loont het om de kosten voor inktpatronen eens onder de loep te nemen. Schaf je momenteel dure inktpatronen van bekende merken aan? Dan kun je al heel veel geld besparen door naar de mogelijkheden voor een refurbished cartridge voor jouw printer te kijken. Bij Plotterinkshop koop je inktpatronen met een tweede leven voor Canon iPF-series en HP DesignJet, waardoor je tot wel zestig procent meer uit je printer haalt. Zo bestel je onder andere de uitstekende Canon PFI 1700 cartridge.

Kies jouw plotter, het gewenste inktpatroon en laat je bestelling bezorgen in heel Europa

Bij Plotterinkshop kun je enkel terecht voor refurbished inktpatronen voor de Canon iPF-series en HP DesignJet, zoals de PFI 1700 cartridge. Dit heeft te maken met het feit dat er binnen deze webshop gericht wordt op producten van de allerhoogste kwaliteit. Doordat je echter niet voor de merknaam betaalt, zijn de inktpatronen een stuk betaalbaarder. Bestellen doe je in een paar eenvoudige stappen, namelijk:

  • Je selecteert de plotter van jouw organisatie.
  • Je selecteert het gewenste patroon, de kleur en de capaciteit. Deze varieert van 130 tot 775 millimeter.
  • Je betaalt veilig met de door jou gekozen betaalmethode en je bestelling wordt vervolgens verzonden naar jouw locatie in heel Europa.

Ontvang persoonlijk advies van de medewerkers van deze webshop

De refurbished inktpatronen presteren optimaal en zijn daarom een ontzettende duurzame oplossing die ook nog eens kosten bespaart. Als je er niet uitkomt met het bestellen van je cartridge, zoals de Canon PFI 1700, kun je te allen tijde contact opnemen met de deskundige medewerkers van Plotterinkshop. Zij zullen je dan bijstaan met persoonlijk advies. Zij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar via de contactgegevens op de website.

https://www.plotterinkshop.com/?lang=nl