Menu

Bestel lekkere hapjes voor een ontspannen bijeenkomst bij een culinair catering bedrijf

Vergaderen duurt vaak lang en kan erg saai zijn. U kunt ervoor kiezen om uw vergadering of andere zakelijke bespreking want dragelijker te maken door een lekker hapje en drankje. Wanneer u dit van plan bent, is het aan te raden om te kiezen voor de uitgebreide catering in Oosterhout van heeft Baans Catering. Dit catering bedrijf biedt u net even wat meer dan de standaard hapjes en gerechten die u wellicht gewend bent van een cateraar. Ook blijft de dienstverlening niet beperkt tot het uitserveren van een buffet, maar kunnen zij voor u het eten tot een beleving maken. Middels life cooking, walking dinners en unieke en bovenal smakelijke gerechten wordt het een bijeenkomst die men nog lang zal heugen!

Lijkt een walking dinner u leuk om te doen? Het catering bedrijf in Oosterhout regelt het

Wanneer u een keertje iets anders wilt, dan een driegangen menuutje. Kunt ook kiezen voor een walking dinner. Dit werkt bijvoorbeeld heel goed bij bedrijven die veel medewerkers van buitenaf hebben. Door een walking dinner te organiseren bij een catering bedrijf kunnen werknemers én elkaar beter leren kennen, wat de samenwerking binnen uw organisatie ten goede komst, én ze ontdekken meteen de stad. Baans Catering is een catering bedrijf in Oosterhout en organiseert op aanvraag walking dinners in bijvoorbeeld Breda. Het diner wordt genuttigd op diverse unieke locaties in de stad en evenals de locaties, zijn ook de geserveerde gerechten uniek en van een niveau dat boven de concurrentie uitstijgt.

Het juiste catering bedrijf kan voor iedere gelegenheid een geweldige maaltijd bieden

Wilt u een feest geven ter ere van een verjaardag of trouwerij? Of misschien heeft u een speciaal jubileum? Hierbij wilt u natuurlijk iets speciaals wilt serveren. Dan kunt u bij het culinaire catering bedrijf van Baans Catering terecht. Deze catering uit Oosterhout tilt de wereld van catering naar een hoger niveau door hapjes, buffetten en zelfs walking dinners te verzorgen met culinaire gerechten. Niet alleen bitterballen of blokjes kaas, maar ook Ardennerham met meloen, mosselen in kruidensaus of een haring met een uitje. Alles wordt volledig door de cateraar verzorgd en uw gasten zullen wat eten betreft in ieder geval niets te wensen hebben.