Movie wallpapers
Image default
Aanbiedingen

Hoe richt je een vergaderkamer het beste in?

Hoe richt je een vergaderkamer het beste in?

Vroeger werd een vergaderkamer altijd heel erg saai ingericht, met een langwerpige tafel met daarbij een aantal nietszeggende stoelen. Tegenwoordig is er veel meer mogelijk en het is ook belangrijk dat je tijd steekt in het inrichten van een vergaderruimte. Wanneer je ervoor zorgt dat jouw vergaderkamer juist is ingericht merk je al snel dat het vergaderen comfortabeler, interactiever en efficiënter wordt. Benieuwd hoe je dit doet? Lees dan snel verder en laat je inspireren!

 

Wat is de functie van de vergaderkamer?

Elke vergaderruimte heeft natuurlijk een functie, maar dit is niet altijd dezelfde functie. Is jouw bedrijf vooral gefocust op formele of informele meetings? Houdt hier zeker rekening mee bij het indelen. Daarnaast moet je ook nadenken over het aantal vierkante meters dat beschikbaar is, als je kantoor klein is kun je niet een mega grote vergaderruimte plaatsen. Is je kantoor wel groot? Dan kun je er ook voor kiezen de ruimte op te delen in één, twee of meerdere kamers. Bij het inrichten van een kantoor moet er dus goed nagedacht worden over het inrichten van overleg en vergaderruimte. 

Zoals eerder aangegeven moet je bepalen of je een formele of informele setting nastreeft. Bij een formele setting is een ruimte die volledig afgesloten aangeraden, zo zorg je ervoor dat de betrokkenen voldoende privacy ervaren. Genoeg privacy is ook erg belangrijk wanneer er vertrouwelijke zaken worden besproken. Heb je een ruimte waarin de vergadering of bespreking gezellig is, of vindt er een brainstormsessie plaats? Kies dan een voor grote open ruimtes. Het is erg belangrijk dat de kamer de juiste sfeer uitstraalt om iedereen op zijn gemak te stellen en effectief te laten werken. Een vergaderkamer heeft een juiste mix van uitstraling en functionaliteit nodig. 

 

De juiste sfeer in de vergadering

Het is niet alleen mooi om een bepaalde sfeer aan te houden in het gehele kantoor, en dus ook in de vergaderkamer, maar dit zorgt ook voor rust en focus bij de betrokkene van het overleg. De omgeving waarin gewerkt wordt moet inspirerend zijn, ideeën opwekken en herkenbaar zijn. De juiste sfeer wek je op door samen te werken met een bedrijf dat gespecialiseerd is in de inrichting van een project. Wij kiezen daarom voor Kato, zij helpen je bij het kiezen van het perfecte ontwerp. Dit doen ze door jarenlange ervaring en kennis van de laatste trends. Benieuwd naar wat Kato voor jou kan betekenen? Neem contact op en bespreek samen de mogelijkheden voor jouw project!

https://katoprojecten.nl