Movie wallpapers
Image default
Internet

Altijd en overal kunnen werken dankzij een cloud werkplek

Wilt u als bedrijf ervoor zorgen dat uw medewerkers altijd en overal veilig kunnen werken aan hun documenten? Dan is het inschakelen van een Managed Service Provider voor een cloud werkplek een ideale oplossing. Een cloud werkplek zorgt ervoor dat u en uw medewerkers op kantoor, maar ook op iedere locatie buiten het kantoor kunnen werken. Wanneer u een goede internetverbinding heeft, kunt u eenvoudig en snel bij al uw documenten die u online opslaat. Cloudiction is een Managed Service Provider die altijd voor u klaarstaat en een veilige werkomgeving creëert om al uw documenten veilig op te slaan.

Werk op iedere gewenste locatie verder aan uw documenten

Of u nu iedere dag op kantoor werkt, regelmatig bij klanten zit, een afspraak in een restaurant heeft of gewoon thuis aan het werk bent, een cloud werkplek is hier uitermate geschikt voor. U kunt overal bestanden inzien en applicaties gebruiken. U heeft hierdoor de mogelijkheid tot flexwerken met een online werkplek. Om er zeker van te zijn dat de cloud werkplek goed geregeld is en u niet tegen onverwachte problemen aanloopt, kunt u deze Managed Service Provider inschakelen. Bij hen kunt u ook een demo aanvragen. Met deze demo ervaart u zelf hoe een cloud werkplek werkt en wat de vele voordelen zijn.

Ontdek de vele mogelijkheden

Bij het werken in een cloud werkplek heeft u zelf de keuze hoe uitgebreid de werkplek eruit moet komen te zien. U heeft bij deze Managed Service Provider de keuze uit diverse contracten. Zo bepaalt u zelf de opslagruimte, de licenties en nog veel meer. Op deze manier heeft u ook goed inzicht in de kosten die gemaakt worden. Het fijne is dat u bij dit bedrijf maandelijks kunt opzeggen. Heeft u vragen over de pakketten die ze bij deze Managed Service Provider aanbieden? Op hun website vindt u meer informatie en staan ook de contactgegevens om contact op te nemen met een van hun medewerkers voor deskundig advies.