Movie wallpapers
Image default
Banen en opleidingen

Commercieel Adviseur

Wil je jouw zakelijke ervaring gebruiken om een ​​belangrijke rol te spelen in de energietransitie? Weet jij hoe je verschillende belangen en partijen met elkaar verbindt? Voel je je een vis bij het opbouwen van een Europees partnerschap? Dan is deze functie iets voor jou!

Wat ga je doen?

Je verzamelt en legt uit, vraagt ​​en verstrekt proactief relevante marktinformatie en marktontwikkeling. Je vertaalt marktinformatie en marktontwikkeling naar BBLC consequenties / acties. U geeft redelijke en specifieke suggesties aan het management. U moet ervoor zorgen dat u het beste inzicht in de markt heeft als basis voor verdere bedrijfsprocesstappen en het formuleren van BBLC-bedrijfsstrategieën, en vervolgens kunt u een bedrijfsplan ontwikkelen.

Je onderhoudt de interne en externe relaties van de organisatie en hebt ervaring en plezier in het werken in een (internationale) nationale omgeving.

Je neemt deel aan en / of verzorgt projectbeheer en levert je eigen expertise.

Je ontwikkelt een risicomodel met geïdentificeerde risico’s en kansen evenals bijbehorende acties en beheersmaatregelen om tot beheersing te komen.

Je houdt toezicht op het stadion en weet waar je innovatieve oplossingen kunt krijgen. Ook buiten uw domein kunt u inzicht krijgen in bedrijfsprocessen en organisatierisico’s.

Wat vragen we?

Een open en energieke collega hoopt samen met ons team BBLC te versterken en verder te ontwikkelen. Je bent een teamspeler met zakelijke motivatie. Je hebt commerciële werkervaring, bij voorkeur uit de Europese gasindustrie, en wilt je verder ontwikkelen in BBLC. Je bent gewend relaties op te bouwen en te onderhouden, digitaal sterk te zijn, en gewend te zijn aan het schrijven en presenteren van werken voor interne en externe stakeholders. U bent doorslaggevend en kunt zaken voor elkaar krijgen. verder:

Heb je universitaire studies afgerond in een relevant vakgebied, zoals (bedrijfs) economie of gelijkwaardig;

Je hebt 5 tot 8 jaar relevante werkervaring;

Ben je bereid om (Europa) te reizen wanneer dat nodig is (Europa en in overeenstemming met de richtlijnen van Gasunie en RIVM);

Je hebt sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift.

Wat bieden wij jou?

Een pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder:

Salaris dat past bij de kennis en vaardigheden die je meebrengt. Het minimum jaarsalaris van de schaal is 66.004 euro.

Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor lange termijn.

Goed pensioenplan en vaste 13 en 14 maanden.

Flexibele tijd per jaar, bijvoorbeeld meer vrije tijd.

Breed scala aan mogelijkheden om de cursus / training te volgen.

Budget voor uw duurzame inzetbaarheid.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/solliciteren-naar.html