Movie wallpapers
Image default
Kinderen

De meest nieuwe newborn kleding

Voor jouw baby wil je natuurlijk het beste kledingstuk. De fantastische  newborn kleding is hier perfect voor. Het is speciaal gemaakt in de maten van jouw baby’tje. Voor een jongetje of een meisje is er newborn kleding te koop, maar ook wanneer je nog niet zeker weet wat het geslacht is, kan je hier alvast newborn kleding aanschaffen. Die worden namelijk gemaakt in een kleur die voor zowel jongetjes als meisjes zijn, zoals wit en grijs. Je hebt bijvoorbeeld leuke en schattige jurkjes in het roze voor meisjes en weer een stoere blauwe trui voor een jongetje, maar wanneer je het nog niet goed weet dan kan je bijvoorbeeld een witte romper kopen en een grijs broekje. Ook wordt er voor uniseks vaak mintgroen gebruikt als kleur om hier geen onderscheid in te maken.

 

Maten

De newborn kleding wordt aangeboden in diverse maten. Wanneer je een pasgeboren baby hebt dan zal de maat liggen tussen vijftig en achtenzestig. Dit is echt voor de eerste paar maanden. Het wordt dan ook aangeraden om hier niet te veel geld in te investeren en een maat groter te kopen dan je denkt. Een baby groeit erg snel en is snel weer uit de kleding gegroeid. Voor de eerste paar maanden wil je natuurlijk wel kleding voor je baby die goed aansluit en lekker zit. De baby moet zich wel comfortabel voelen in de newborn kleding. Daarom wordt er gebruik gemaakt van heerlijke zachte stoffen voor de newborn kleding van pasgeboren kindjes.

 

Peuters

Daarna krijg je de volgende categorie van de newborn kleding. Dit is voor peuters die lekker over de grond kruipen en meer aan het bewegen zijn. Ook hiervoor is het belangrijk dat er comfortabele stoffen worden gebruikt, maar de broekjes worden bijvoorbeeld al van een wat stuggere stof gemaakt, zodat deze niet snel beschadigen door het bewegen, spelen en kruipen.