Movie wallpapers
Image default
Telefonie

De voordelen en voorwaarden van het GSM Reparatie Centrum

Het GSM Reparatie Centrum is al sinds 2011 de specialist in telefoonreparaties. Met vier lijfelijke winkels verspreid over Nederland heeft het bedrijf als doel om mensen snel en naar tevredenheid te helpen bij hun telefoon of tablet reparaties. Het kiezen voor dit reparatiebedrijf brengt een aantal grote voordelen met zich mee, maar hieraan zitten ook een aantal voorwaarden vast.

De voordelen van het GSM Reparatie Centrum

Er zijn veel telefoon reparateurs op de markt, maar GSM Reparatie Centrum onderscheidt zich van hen door een aantal specifieke kenmerken:

  • Snelheid, service en kwaliteit staan hoog in het vaandel
  • Je krijgt tot wel twaalf maanden garantie op je gerepareerde onderdelen
  • Is je toestel onherstelbaar, dan betaal je geen kosten
  • Je data wordt te allen tijde behouden
  • Negen jaar ervaring en eigen opgeleide, gecertificeerde monteurs aanwezig
  • Regel je reparatie online of in een van de vestigingen

 

De garantievoorwaarden

Wanneer je jouw telefoon laat repareren bij GSM Reparatie Centrum, dan kun je wel tot twaalf maanden garantie krijgen op de vervangen onderdelen. Onder deze regeling vallen geen breuken in het glas of LCD en op zaken als accu’s, oplaadpunten en audiojacks is de garantietermijn slechts drie maanden. De fabrieksgarantie van je toestel vervalt hierbij wel. Wanneer je besluit je toestel op te sturen per post, zijn de verzendkosten voor jouw rekening. Kies hierbij altijd ervoor om je telefoon aangetekend te versturen, zodat je gedekt bent tegen eventueel verlies.

Waterschade te behandelen

Zelfs met waterschade kun je terecht bij het GSM Reparatie Centrum. De onderdelen die na de reparatie vervangen zijn, krijgen ook een garantietermijn van een jaar. Onderdelen die niet vervangen zijn en de waterschadebehandeling an sich vallen buiten de garantieregeling. Voor een waterschadebehandeling zal altijd €25 in rekening gebracht worden.

No Cure, No Pay

Wanneer je telefoon na onderzoek onherstelbaar beschadigd blijkt te zijn of de reparatiekosten vallen hoger uit dan in de prijsopgave vermeld was, dan wordt er contact met de consument opgenomen over het vervolg van de reparatie. Gaat de klant niet akkoord, dan wordt het toestel niet gerepareerd terug gestuurd maar zonder dat de klant onderzoekskosten hoeft te betalen. Bij een waterschadebehandeling moeten wel altijd de verplichte behandelingskosten van €25 betaald worden, maar geen verdere kosten.