Movie wallpapers
Image default
Aanbiedingen

Gemakkelijk raamfolie verwijderen dat doe je zo!

Heb je raamfolie dat verwijderd moet worden? Raamfolie is een geweldige manier om schittering tegen te gaan, maar het kan lastig zijn om het te verwijderen. Maar maak je geen zorgen, raamfolie verwijderen is niet zo moeilijk als het lijkt. Met het juiste gereedschap en wat geduld kun je je ramen er gemakkelijk weer als nieuw uit laten zien.

 

Verzamel je benodigdheden 

Voordat je begint met het verwijderen van de raamfolie, moet je ervoor zorgen dat je alles bij de hand hebt wat je nodig hebt. Je hebt een scheermesjeskrabber nodig, een spuitfles met zeepsop en een zachte doek. Een scheermesje is perfect om op al die moeilijk bereikbare plekken rond de randen van het raamkozijn te komen en om hardnekkige stukjes lijm te verwijderen die achterblijven nadat de raamfolie is verwijderd.

 

Spuiten en schrapen 

Als je al je benodigdheden hebt verzameld, is het tijd om te beginnen met het verwijderen van de raamfolie. Begin met het oppervlak af te spuiten met zeepsop, dit helpt de lijm af te breken die de raamfolie nog op zijn plaats houdt. Laat het zeepwater een paar minuten inwerken voordat je met je scheermesje de raamfolie langzaam uit een hoek van het kozijn verwijdert tot hij helemaal weg is. Druk voorzichtig en nooit te hard, anders kun je het glas eronder beschadigen.

 

Afvegen en genieten 

Zodra alle raamfolie is verwijderd, veeg je de resterende resten af met een zachte, met warm water bevochtigde doek. Zo zorg je ervoor dat er geen kleverige resten op je ramen achterblijven. Dat was het! Je hebt nu met succes je oude raamfolie verwijderd en kunt weer genieten van een helder, onbelemmerd uitzicht uit je ramen! Of misschien is het wel tijd voor een nieuwe raamfolie.

 

Het verwijderen van oude raamfolie hoeft niet moeilijk of tijdrovend te zijn – je hebt alleen wat geduld en de juiste benodigdheden nodig. Met een paar eenvoudige stappen kun je gemakkelijk van je oude raamfolie afkomen zonder je ramen te beschadigen of urenlang te proberen hardnekkige lijmresten eraf te schrapen! Dus als je oude raamfolies hebt die weg moeten, dan weet je nu hoe gemakkelijk het is om ze zelf te verwijderen!

 

https://www.plakfoliewebshop.nl/