Movie wallpapers
Image default
Aanbiedingen

Hierop moet je letten bij het huren van een steiger

Hierop moet je letten bij het huren van een steiger

Grote kans dat je niet dagelijks een steiger huurt. Wanneer je er dagelijks mee werkt, is het beter om er zelf een aan te schaffen. Maar de meeste mensen zullen maar zelden een steiger nodig hebben. In dit geval is het beter om er eentje te huren. Dit doe je bij een steigerverhuur. Echter vind je hier niet één soort steiger, maar meerdere. Iedere steiger is net even anders en dat kan het lastig maken om de juiste steiger te vinden. Daarom vind je hier praktische tips, waar je op moet letten.

 

Zo maak je de juiste keus

Voordat je überhaupt kunt bepalen welke steiger je nodig hebt, moet je weten waarvoor je hem wilt gaan gebruiken. Voor binnen of voor buiten? Op welke hoogte? Sommige modellen zijn speciaal voor binnen gemaakt, terwijl andere steigers juist weer alleen buiten gebruikt kunnen worden. Weet je niet goed welke steiger het meest geschikt is voor jouw klus? Laat je dan door de verhuur adviseren. Zij weten vaak precies welke steiger je waarvoor kunt gebruiken en kunnen je helpen om de juiste keus te maken. Lees daarnaast ook vooral de beschrijvingen van de verschillende steigers door. Vaak geeft dit je al een indruk welke steigers in ieder geval afvallen. Zo wordt het aanbod kleiner en de keus makkelijker!

 

De juiste hoogte

Daarnaast is het belangrijk om een steiger te huren die hoog genoeg is. De meeste steigers kunnen hoger worden gemaakt, maar het is goed om van tevoren de juiste afmetingen te weten. Het is daarbij altijd beter om een iets hogere steiger te huren dan je nodig hebt, zo kan het in ieder geval niet tegenvallen.

 

Let ook nog op de volgende tips

Wanneer je een steiger huurt, zijn er een aantal dingen waar je in ieder geval rekening mee moet houden. Hier zijn enkele tips om je te helpen om de juiste steiger voor jouw project te kiezen:

  1. Zorg ervoor dat de steiger sterk en stabiel is. 

  2. Let erop dat de steiger de juiste afmetingen heeft voor jouw project.

  3. Houd in de gaten dat de steiger gemakkelijk op te zetten en af te breken is.

  4. Zorg ervoor dat de steiger alle veiligheidsvoorzieningen heeft die je nodig hebt.

  5. Let erop dat de prijs redelijk is.

 

https://www.123machineverhuur.nl/