Movie wallpapers
Image default
Hobby en vrije tijd

Hoe kan ik relaxen?

Veel mensen hebben in deze high pace society steeds vaker een behoefte aan manieren om te relaxen. We worden constant overlopen met impulsen en het gevoel van moeten dat we nog net niet met z’n allen tegen een burn-out aanlopen. Daarom is het van groot belang dat iedereen van tijd tot tijd even relaxed. Geen idee hoe je dit in godsnaam moet doen? Kijk dan eens naar een paar manieren in deze blog die simpelweg de vraag beantwoorden: hoe kan ik relaxen?

Cannabinoids

Cannabinoids zijn nog niet heel bekend binnen Nederland. Ondanks dat ze in de familie van THC thuis horen, zijn Cannabinoids legaal! Ze hebben een relaxerend effect en kunnen in sommige gevallen zelfs er voor zorgen dat hoofdpijn wegtrekt. Je hoeft je geen zorgen te maken dat het eenzelfde effect produceert als de bekendere broer, Cannabinoids hechten zich namelijk niet aan de ECS receptoren. Dit zijn de receptoren die je laten ‘spacen’.

Meditatie

Wij zijn een groot voorstander van meditatie. Meditatie kan niet enkel zorgen voor minder stress (en dus relaxend), maar ook voor een algeheel verbeterde mentale staat. Zo kan een staat van mindfulness bereikt worden, openbaringen gevonden worden bij een persoon over onderdrukte gevoelens en zelfs geluk bereikt worden. Des te meer redenen om het eens een keer te proberen, je verliest namelijk niks door het eens te proberen!

Ga offline

We begrijpen de ironie aangezien je dit op het internet leest, maar ga eens offline. Een groot deel van de high pace society is dat we constant bereikbaar en verbonden zijn. Een constante vorm van impulsen die je brein in gaan via dat online apparaatje in je broekzak of op je bureau. Je kan zo veel makkelijker relaxen wanneer je er voor kiest om een kleine periode per dag offline te gaan. Je kan ons geloven wanneer we zeggen dat het 100% je leven zal verreiken, doen dus!

https://qqp.nl/pijn-verminderen/