Movie wallpapers
Image default
Hobby en vrije tijd

Kom gezellig waterpijp roken in Amsterdam!

Ben jij een dagje in Amsterdam of opzoek naar een goede shisha lounge bij jou in de buurt? Interesse in ons waterpijp café Amsterdam? Wij geven je graag wat informatie over Bubbel Lounge! Waterpijp roken was nog nooit zo gezellig bij ons waterpijp café Amsterdam. Stap een keer binnen met je vrienden en wij verzorgen de rest. Er heerst een gastvrije en relaxte sfeer waardoor jij je meteen welkom zal voelen. Wij garanderen jou een fantastische middag of avond!

Waterpijp Amsterdam bij Bubbel Lounge

Onze lounge is enorm relaxt en voorzien van alle gemakken. Of je nu in je eentje of met een hele groep komt, wij regelen het voor je. Door ons ruime assortiment aan smaken en soorten zal iedereen een fijne waterpijp ervaring hebben. Onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit waardoor je niet teleurgesteld zal worden. Ons assortiment aan smaken blijft continu aangevuld en we zijn altijd opzoek naar nieuwe en verassende smaken voor onze klanten. Zo hebben we de standaard en populaire smaken in ons assortiment maar, ook unieke en verassende smaken. Onze specialisten helpen je graag bij al je vragen en opmerkingen. Zowel ervaren als beginnende waterpijp rokers zijn welkom in ons waterpijp café Amsterdam.

Locatie

Wij bevinden ons in hartje Amsterdam. Daardoor is Bubbel Lounge de perfecte locatie om langs te komen wanneer je maar een dagje in Amsterdam verblijft. Natuurlijk zijn de Amsterdammers ook van harte welkom voor een heerlijke middag of avond waterpijp. Geniet zo lang je maar wilt in Bubbel Lounge. We hebben geen tijdslimieten.

Genieten met een betaalbare prijs

Waterpijp Amsterdam kan vrij prijzig zijn. Amsterdam staat namelijk niet bekend als de goedkoopste stad van Nederland. Wij vinden dat waterpijp roken voor iedereen toegankelijk moet zijn en hebben daarom zeer scherpe prijzen. Zo rook je bij ons waterpijp voor 10 euro per uur. Daarnaast kosten frisdranken slechts 2.50 per drankje. Zo geniet je een uurtje of blijf je lekker zitten voor een langere tijd. In de prijs van 10 euro per uur zit de shishapijp inbegrepen. Daarnaast staat al het personeel klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jou en je vrienden een gezellige avond te bezorgen. De smaken in de waterpijp kun je zelf kiezen.

Vragen voorafgaande het bezoek aan Bubbel Lounge

Heb jij vragen voordat je bij ons langs wilt komen? Natuurlijk kun je ons van te voren altijd een bericht sturen of even bellen. Wij behandelen je vragen met al het plezier. Zo kun je voorbereid naar Bubbel Lounge komen en kom je niet voor verassingen te staan. Ook kunnen wij lounges voor groepen reserveren mocht je dit wensen. Bel ons of vul het contactformulier in. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

https://bubbel-lounge.nl