Movie wallpapers
Image default
Bedrijven

Met welke kosten kun je rekening houden bij een taxi

Waar je eerst rekening mee moet houden is dat je betaald voor de afstand. De taxichauffeur moet je heen brengen naar een plek en weer terug gaan. Je betaald ook voor het voertuig dat je hebt besteld. Ze hebben 3 voertuigen waarmee zij je kunnen gaan brengen. Ze hebben een busje waar je met meerdere personen in kan zitten ( met een groep). Ze hebben nog 2 confort autos. Ze zijn op 23 plekken actief in Nederland. De taxi Maastricht komt altijd op tijd, ze zijn altijd open, de autos zijn schoon en netjes en de chauffeurs rijden netjes. Je kunt taxi Maastricht bellen om een afspraak te maken en te zeggen waar je bent. 

Gemiddelde kosten

Het is per bedrijf en de hoeveelheid personen in de auto zitten is de prijs verschillend. Het starttarief is maximaal voor 4 personen gemiddeld 3,29 en voor 5 tot 8 personen 6,69 euro. Je betaald daarna nog per minuut dat je in de auto zit of voor de afstand. Het kan ook weer verschillen per minuut en per kilometer. Je bent dan voor een kwartier gemiddeld 25 euro kwijt. Je krijgt wel een goede service, nette auto en een veilige reis terug. 

Zakelijke ritten

VTM Taxi is een partner voor de zakelijke ritten in de buurt van Maastricht. Ze kunnen je overal naartoe brengen waar je ook maar wilt. De chauffeurs doen dit ook al meerdere jaren en hebben veel ervaring. De recensies van taxi Maastricht zijn allemaal positief. De klanten zeggen dat ze allemaal op tijd zijn gekomen. Het taxi bedrijf doet ook aan meerdere soorten diensten. Ze doen aan bijvoorbeeld ook: Shuttleservices. Het houdt in dat ze mensen afzetten op plekken waar ze dan naar een festival kunnen gaan. Ze hebben een thuisbreng chauffeur wat dus inhoudt dat ze dus naar je huis brengen.