Movie wallpapers
Image default
Vakantie

Motorreizen Spanje, zet koers naar de zon

Fijne Motorreizen Spanje, voor een zonnige vakantie. Diverse motorclubs hebben geen goede naam omdat leden de wet overtreden. Met als gevolg dat er een straf wordt opgelegd door de rechter. Dat kan zijn gevangenisstraf, de petoet, de lik, de nor, het gevang, den bak, achter de tralies. Hoe dan ook, tijdelijk van je vrijheid beroofd en dat lijkt mij helemaal niet fijn. Integendeel het lijkt mij verschrikkelijk om mee te maken. Een lichtere straf is natuurlijk ook mogelijk. Te denken valt aan een taakstraf of een geldboete of een voorwaardelijke straf kan ook. Motorreizen Spanje, mateloos genieten. 

Op je motor genieten van het prachtige weer

Motorreizen Spanje, met de zon op je bol. Maar van wangedrag willen Bertus op zijn Norton, Tinus op zijn BSA en Jo op zijn Duitse BMW absoluut niets weten. Zij houden zich altijd keurig aan de regels, zeker ook in het steeds drukker wordende verkeer. Bertus op zijn Norton, Tinus op zijn BSA en Jo op zijn BMW hebben nog nooit een bekeuring gehad en dat willen ze ook heel graag zo houden. Dus ook in het verkeer respect voor elkaar. Dus ook hier geldt volop rekening houden met elkaar. Dus niet ikke, ikke, ikke en de rest kan stikken. Motorreizen Spanje geeft grenzeloos plezier. 

Barcelona en Madrid, twee hele mooie steden

Motorreizen Spanje, met Barcelona en Madrid, wat wil je nog meer. Zoals ik al schreef heeft Jo een mooie Duitse BMW onder zijn kont. En geloof me maar gerust, zo’n Duits beestje wil heel graag vooruit. En het liefst op volle kracht. Af en toe is het niet gemakkelijk om alle pk’s te bedwingen, onder controle te houden. Trouwens ken je het mooie verhaal van het ronde, bekende logo van BMW? Als je niet beter zou weten dan zou je denken dat het gewoon twee blauwe vlakjes zijn en twee witte vlakjes.

Je denkt ach ja, gewoon een leuk en mooi logo. Motorreizen Spanje, een onvergetelijk avontuur.