Movie wallpapers
Image default
Zorg

Snel van uw klachten af met behulp van deze manueel therapeut in Rotterdam

Heeft u klachten in uw gewrichten en wilt u hier graag vanaf? Weet u niet goed hoe u dit zelf met de juiste oefeningen vermindert? Maak dan een afspraak bij Fysiotherapie Galema. Deze fysiotherapeuten en manueel therapeut in Rotterdam screent u tijdens een eerste afspraak. Hierbij wordt besproken wat uw klachten zijn, wanneer deze erger worden en wanneer deze verlichten. Ook wordt er gekeken naar hoe u uw lichaam beweegt. Een lichamelijk onderzoek wordt uitgevoerd, waarbij uw gewrichten worden onderzocht en uw bewegingen worden beoordeeld. Zo wordt er vastgesteld wat de oorzaak is van uw klachten. Een manueel therapeut, zoals deze in Rotterdam, gebruikt onder andere zijn handen (=manus) om u te helpen van uw klachten af te komen.

Wanneer schakelt u een manueel therapeut in?

U heeft natuurlijk niet voor niets de hulp nodig van deze manueel therapeut in Rotterdam. Mensen met diverse klachten weten deze praktijk te vinden. Denkt u dan aan klachten, zoals:

  • Hoofd- en nekpijn
  • Slechte beweging in de wervelkolom
  • Nek- en schouderklachten, met eventuele uitstraling naar de armen
  • Lage rugklachten, met eventuele uitstraling naar de benen
  • Hoge rugklachten, eventueel met rib- en borstpijn
  • Duizelig bij beweging van de nek
  • Kaakklachten, eventueel samen met nekklachten
  • Heupklachten

Kunt u zich in een of meerdere klachten herkennen uit bovenstaand lijstje? Aarzel dan niet om direct contact op te nemen met Fysiotherapie Galema. Deze ervaren en vakkundige manueel therapeut in Rotterdam staat voor u klaar, zonder dat u op wachtlijst komt te staan. U wordt dus snel geholpen.

Maak kennis met uw therapeut

Wanneer u een manueel therapeut bij deze praktijk nodig heeft, komt u in contact met Titus Galema. Hij is al sinds 1988 actief in het vak. Heeft u een fysiotherapeut nodig? Ook dan kan Titus Galema u verder helpen, maar ook kunt u dan in contact komen met Ron Planken. Hij is al sinds 2007 actief in de fysiotherapie. Bekijk zeker eens de website om meer informatie te lezen!

https://fysiotherapiegalema.nl/