Movie wallpapers
Image default
Zorg

Neem contact met de professionals op voor ondersteuning bij mantelzorg in Tilburg

Voert u mantelzorg in Tilburg uit? Dan heeft u vast al gemerkt dat het zijn van mantelzorger veel energie en tijd kost. Om ervoor te zorgen dat u niet overbelast raakt en u naast het zorgen voor een naaste, ook nog aan uw eigen leven toekomt, kunt u ervoor kiezen om ondersteuning in te schakelen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door contact op te nemen met Mantelzorgmakelaar Reeshof. Ontdek hoe u erachter komt welke ondersteuning voor mantelzorg in Tilburg het beste bij u past.

Hoe komt u erachter welke hulp het beste bij u past?

Heeft u hulp bij mantelzorg nabij Tilburg nodig? Dan kunt u ervoor kiezen om met deze gespecialiseerde partij contact op te nemen. Er bestaan meerdere instanties die alles op alles zetten om mantelzorgers niet overbelast te laten raken. Dit doen zij door bepaalde (zorg)taken van u over te nemen. Staat u veel in contact met verschillende instanties omtrent de zorg voor uw naaste? Dan kan een professionele mantelzorgondersteuner dit bijvoorbeeld bij u uit handen nemen. Wilt u binnenkort eens op vakantie met uw gezin? Dan kan de zorgmakelaar in de vakantieperiode de volledige mantelzorg op zich nemen. Zo komt u nog aan uw eigen leven en rust toe, terwijl u ook voor een naaste zorgt.

Wanneer bent u actief in mantelzorg Tilburg?

Zorgt u wel eens voor een naaste maar komt dit sporadisch voor en gaat het om minder dan acht uur per week? Dan valt dit niet onder mantelzorg in omgeving Tilburg. U bent een mantelzorger wanneer u structureel meer dan acht uur per week voor een naaste zorgt. Vaak gaat het er bij mantelzorg in Tilburg ook om dat u naast de zorg die u verricht ook nog de zorg voor uw eigen gezin op u neemt en u daarnaast misschien nog wel een baan of eigen bedrijf heeft. Dit kan u op de lange termijn zo erg uitputten, dat u zowel in de werk- als privésfeer niet meer aan alle taken en zorg toe kunt komen. Om ervoor te zorgen dat u niet overbelast raakt, kunt u Mantelzorgmakelaar Reeshof inschakelen voor extra hulp en begeleiding.