Movie wallpapers
Image default
Dienstverlening

Thuiswerken is het moderne werken

In de afgelopen twee jaar is voor velen thuiswerken de norm geworden. Waar iedereen in de drukke ochtend zich naar het kantoor begaf, blijven velen nu thuis. Het werken vanuit huis vergt wel wat aanpassingen in de woning. Zo kun je niet gewoon in de woonkamer blijven werken of taken vanuit de slaapkamer uitvoeren. Je hebt nog steeds familieleden die de gezamenlijke ruimtes gebruiken. En wat doe dan als je geen aparte ruimte in de woning hebt? Dit is dan waar My Home Office jouw werkervaring compleet zal veranderen.

 

Het gemak van My Home Office

Een thuiskantoor biedt erg veel voordelen. Of je nu werkt voor een werkgever of aan de slag gaat als zelfstandige. Door een speciale aangewezen plek te hebben waar je ongestoord kan werken, heb je meer aandacht voor jouw werk. De dagen waar je aan de keukentafel zat en je niet kon afzonderen zij voorbij. My Home Office biedt meer voordelen dan alleen ongestoord kunnen werken. Je bent ook geen tijd meer kwijt aan het reizen van en naar het werk. Geen files dus! En vanwege het gebrek aan reistijd help je ook het milieu, omdat je geen uitstoot hebt.

 

Verhoogde productiviteit

Met My Home Office verhoog je binnen korte tijd ook de productiviteit. Het hebben van een eigen tuinkantoor houdt onder andere in dat je de ruimte met niemand hoeft te delen. Dit zorgt voor een vrij gevoel. Je kunt het thuiskantoor inrichten naar eigen smaak en behoeften. Het tuinkantoor heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Hierdoor past het in iedere tuin, ongeacht de uitstraling van jouw woning.

Het tuinkantoor straalt ook professionaliteit en luxe uit. De prefab kantoorruimtes zijn ook erg geschikt om te gebruiken als extra logeerkamer. Je kunt de ruimte zelf uitbreiden tot een tiny house. Beperkte ruimte beschikbaar? De tuinkantoren zijn ook maat verkrijgbaar.

 

Snelle Levering en plaatsing bij het basismodel tuinkantoor

De levering en plaatsing van jouw thuiskantoor gaat er heel snel aan toe. De levertijd van een basis model is tussen de 4 en 6 weken. De plaatsing duurt slechts enkele uren en voor het laten plaatsen jouw thuiskantoor is er geen fundering nodig. Heb je later meer ruimte nodig? Met My Home Office kun je ook uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van extra werkruimtes, toilet of badkamer. Zo heb je ongeacht de verandering in jouw situatie altijd de perfecte werkplek voor jou.