Movie wallpapers
Image default
Architectuur

Vrijstaande serre in de tuin

Een serre hoeft niet aan het huis gebouwd worden alhoewel dit wel de meest voorkomende soort is. Het is ook mogelijk om een vrijstaande serre in de tuin te laten bouwen door de aannemer.

Je kunt serres in veel verschillende soorten en maten laten bouwen. De serres kun je aan de woning laten bouwen om de keuken of de woonkamer te verlengen maar je kunt ook kiezen voor een vrijstaande. Als je wilt weten welke soort serres het beste past bij je huis kun je hiervoor bij diverse aannemers ontwerpen aanvragen. Het ontwerp word op de computer gemaakt aan de hand van de wensen die je hebt en je kunt zo zien hoe de serres eruit komen te zien. De meeste aannemers dat dit doen brengen hiervoor geen kosten in de rekening en is het dus vrijblijvend. Ook de kosten voor het bouwen van het ontwerp worden berekend.

Voor welke soort serres je kiest is uiteindelijk afhankelijk van eigen smaak en waarvoor je het gaat gebruiken. Als je bijvoorbeeld een groter keuken of woonkamer wilt is het kiezen van aangebouwde serres de beste keuze. Als je liever een ruimte wilt in de tuin om van te genieten is een vrijstaande serre een betere keuze.