Movie wallpapers
Image default
Huishoudelijk

De voordelen van tegels inclusief leg service

Tegels leggen is niet moeilijk, maar het is wel belangrijk om te kijken naar een aantal zaken voordat je begint. Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat tegels inclusief leg service goedkoper zijn dan wanneer je ervoor kiest om de tegels zelf te leggen. Daarnaast kan het ook handig zijn om te weten welke soort tegels je wilt gebruiken. In dit blogartikel vertellen we je meer over de voordelen van tegels inclusief leg service.

Waarom kiezen voor leg service?

Als je tegels gaat leggen is het belangrijk om te weten welke soort tegel je wilt gebruiken. In sommige gevallen kan het namelijk zo zijn dat tegels inclusief leg service goedkoper zijn dan wanneer je ervoor kiest om de tegels zelf te leggen. Daarnaast is het ook handig om te weten welke soort tegel je wilt gebruiken voor jouw nieuwe vloer. Tegels kunnen namelijk in verschillende soorten en maten verkrijgbaar zijn. Het is dus belangrijk om te weten welke tegelsoort het beste bij jouw situatie past.

Welke tegels zijn er allemaal?

Er zijn tegels van keramiek, natuursteen, glas en porselein. Ook is er verschil in de vorm, structuur en dikte van tegels. Het is dus belangrijk om te weten welke tegelsoort het beste bij jouw situatie past voordat je tegels gaat leggen.

Keramische tegels

Keramische tegels zijn gemaakt van klei en zijn daardoor sterk en slijtvast. Keramische tegels worden veel gebruikt in vloeren en wanden. Ook zijn ze makkelijk te onderhouden en te reinigen.

Natuursteen tegels

Natuursteen tegels zijn gemaakt van echt steen zoals marmer, graniet of travertin. Natuursteen tegels zijn duurzaam en hebben een luxe uitstraling. Ook zijn natuursteen tegels makkelijk te onderhouden.

Glazen tegels

Glazen tegels worden gemaakt van glas en zijn daardoor sterk en slijtvast. Glazen tegels zijn mooi voor wanden, maar kunnen ook gebruikt worden in vloeren. Glazen tegels zijn eenvoudig te onderhouden en te reinigen.

Porselein tegels

Porselein tegels zijn gemaakt van aardewerk en zijn daardoor sterk en slijtvast. Porselein tegels worden veel gebruikt in vloeren, maar kunnen ook gebruikt worden in wande. Porselein tegels zijn makkelijk te onderhouden en te reinigen.