Movie wallpapers
Image default
Zakelijke dienstverlening

Deze specialist heeft dé mobiele afzuiging voor uw werkplaats

Iedere industriële werkplaats is anders en daarom is afzuiging iets wat het beste op maat geleverd wordt. Als u in afzuiging wilt investeren, dan bent u zich ongetwijfeld bewust van de strenge richtlijnen die gelden om uw werknemers te beschermen. Een eerste keuze die u dan maakt is of u vaste- of mobiele afzuiging nodig heeft. Vaste afzuiging kiest u als uw werkplaats een vaste inrichting heeft en bepaalde werkzaamheden altijd op dezelfde locatie plaatsvinden. Mobiele afzuiging is een goed idee als u deze neer wilt kunnen zetten waar u wilt. Lemtech Lucht- en Milieutechniek is dan dé specialist om in te schakelen voor een machine op maat.

Verschillende mogelijkheden bij deze ervaren specialist

Als u mobiele afzuigingen bij deze specialist aanschaft, dan krijgt u verschillende mogelijkheden aangeboden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vaste centrale waar meerdere afzuigslangen aan gekoppeld zijn. Hiermee kunnen twaalf lassers tegelijkertijd veilig werken. Een andere optie is dat u investeert in een verrijdbare unit met een vaste afzuigarm. Deze zet u neer waar u hem nodig heeft en rijdt u weer weg als de werkzaamheden klaar zijn. Een laatste mogelijkheid is om voor ruimtelijke ventilatie te kiezen. U krijgt dan een systeem waarmee de lucht in de gehele ruimte volgens een recirculatiesysteem gefilterd wordt. Dat is vooral in grote ruimtes met wisselende werkplekken een uitstekende keuze.

Ga voor een systeem op maat

Lemtech Lucht- en Milieutechniek begrijpt als geen ander dat elke situatie anders is en dat uw wensen anders zijn dan die van een andere klant. Daarom kunnen ze u mobiele afzuiging op maat aanleveren en deze exact zo uitvoeren als u nodig heeft. Als u contact opneemt met deze specialisten kunnen ze u exact vertellen wat de mogelijkheden zijn voor u. Er is vast een oplossing die past en die u aan een gezonde werkplek helpt. Een groot aantal tevreden klanten uit heel Nederland gingen u al voor.

https://www.lemtech.nl/