Movie wallpapers
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een bijzondere werkplek voor personeel. Lees de blog.

Bent u op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie of werkruimte? Wij bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Een inspiratie plek

Wij van C-Bèta verlengen de levensduur van onze producten. Hierdoor is de plek een inspiratie bron voor iedereen die wat wil met een ciruclaire omgeving. Van ondernemers tot investeerders en  onderzoekers. Een flexibele werkplek is dè  locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. De bijzondere werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Zo kun gebruik maken van de handige community app, waarmee je bijvoorbeeld een ruimte kan reserven. 

Evenementen

Onze prachtige ruimtes zijn unieke evenementenlocaties met uitsluitend circulaire materialen in Hoofddorp. Gasten worden ontvangen in een van de mooiste en uniekste evenementenlocatie in Hoofddorp.  Circulair speelt hierbij een belangrijke rol. Wat u ook in gedachten heeft, het kan allemaal bij ons! U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine ruimtes. 

 

Ontdek bijzondere evenementenlocaties

Wij bieden unieke en bijzondere evenementenlocaties aan. Het bevorderd nieuwe concepten en ideeën. Wij bieden verschillende ruimtes aan en hebben een ruime keuze voor verschillende doeleinden. Hierdoor is er een ruimte die altijd aansluit bij jouw wensen. Er zijn ruimtes beschikbaar voor groepen tot ongeveer 100 gasten die ook nog eens is uit te breiden. Maar ook is er de mogelijkheid om kassen te huren voor 50 plekken.  Ook heeft u de mogelijkheid uit een van onze kassen als unieke evenementenlocatie. Zo beschikt onze grootste kas over 50 plaatsen. Ook hebben wij een kleine klas. Deze is uitermaat geschikt voor brainstormsessie, vergaderingen en workshop.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem contact op met ons en wij helpen je verder.

http://c-beta.nl/