Movie wallpapers
Image default
Zakelijk

Groot led scherm op zuil

Ik wil graag een groot led scherm op een zuil laten plaatsen bij ons op de parkeerplaats van het bedrijfspand. Ik wil graag mensen die naar ons toe komen verwelkomen met een leuke welkomsttekst en ik wil er reclame-uitingen op zetten omdat we langs een drukken weg zitten en aan een druk kruispunt.

Nu ben ik niet bekend met leveranciers van dit soort grote  led schermen omdat het niet iets is dat we dagelijks aanschaffen. Ik ben dus eens gaan zoeken op Google en kwam toen bij Leddisplayexpert BV uit.

Zij zijn gespecialiseerd in led displays, videowalls, lichtkranten en grote led schermen. Ik heb een afspraak gemaakt bij hun in de showroom om me eens goed te laten voorlichten over alle mogelijkheden.

Leddisplayexpert kan het hele traject voor ons verzorgen. Van de aanvraag van de vergunning tot en met het maken en plaatsen van de led zuil. Ideaal om ons te ontzorgen want wij hebben hier geen ervaring mee. Er moet een berekening worden gemaakt m.b.t. de wind en uiteindelijk zal er een betonnen sokkel moeten worden geplaatst waar het grote led scherm op moet komen te staan. Ik zat te denken aan een led scherm van 2 x 3 meter. Dit zou voldoende zijn om aandacht te trekken van passanten die langs ons bedrijfspand rijden.

Leddisplayexpert heeft me uitgelegd waar we allemaal op moeten letten bij de vergunningaanvraag om er voor te zorgen dat deze in 1 x wordt goed gekeurd. Er staan al wel van dit soort grote led schermen bij ons in de gemeente dus ik weer dat als de aanvraag goed is ze deze niet kunnen weigeren.

We kunnen bij het grote led scherm kiezen uit een aantal varianten. Zo is er een verschil in lampjes/leds die kunnen worden gebruikt. Er kunnen SMD leds in wat inhoudt dat elk lampje alle kleuren kan produceren. Deze zijn dan weer te krijgen in verschillende groootte en afstanden tussen de lampjes. Zo kan je verschillende resoluties nemen afhankelijk van je budget.

Er is ook nog een wat oudere techniek en dan gebruikt men DIP leds. Dit houdt in dat er 3 losse lampjes 1 kleur kunnen vormen. De RGB lampen. Dit is een wat oudere maar wel heel stabiele techniek die veel lichtopbrengst oplevert en het dus goed doet in de felle zon.

Nu staat er geen direct zonlicht op het scherm dat ik wil laten plaatsen dus we hebben gekozen voor SMD leds omdat dit er mooier uitziet en ook nog wat minder stroom verbruikt.

Ik ben erg goed geholpen bij de Leddisplayexpert dus ik raad u zeker aan daar eens langs te gaan voor informatie als u ook op zoek bent naar een groot led scherm. Voor meer informatie kan u terecht op hun website www.leddisplayexpert.nl