Movie wallpapers
Image default
Auto's en Motoren

Mini Cooper te koop

Staat er ergens een Mini Cooper te koop in gebruikte vorm, dan moet je er echt als de kippen bij zijn om je slag te slaan. Zeker gebruikte Mini Coopers zie je niet zo vaak en dus is haast geboden. De Mini Cooper van nu is in niets meer te vergelijken met de eerste Mini Cooper, die kleine creatie van John Cooper.

De huidige Mini Cooper is in niets meer de Mini van John CooperDe eerste Mini Cooper was al prachtig, die van nu is echter minstens even mooi en anders bovendien. De huidige Mini Cooper is veel meer auto geworden en wordt sinds 2001 geproduceerd door BMW. En dus heeft de Mini Cooper ook zo ongeveer dezelfde rijeigenschappen, eigenschappen die er bepaald niet om liegen. De eerste generatie van de Mini Cooper 2.0 kende vier verschillende uitvoeringen, de tweede generatie voegde daar nog eens de Break versie aan toe. Vanaf 2010 is ook de Countryman van Mini Cooper te koop, de grootste van het stel met vijf deuren. De Mini Cooper wordt tegenwoordig ook in Nederland, door VDL Nedcar om precies te zijn, geproduceerd.

De monteurs zijn 24/7 voor jou onderwegStaat er een gebruikte Mini Cooper te koop en sla jij je slag, dan bestaat de kans dat je een keer met pech geconfronteerd wordt, zoals dat bij alle auto’s kan gebeuren.  Soms ben je aangewezen op starthulp voor je auto. Is dat het geval dan kun je zonder abonnement een beroep doen op roadguard. Deze monteurs zijn 24/7 onderweg en kunnen al binnen een half uur met starthulp bij je zijn. Je betaalt vervolgens de kosten gewoon aan de monteur en kunt verder. En dat is toch al met al een best geruststellende gedachte, want hoe goed onderhouden een auto ook is, een ongeluk zit in een klein hoekje.