Movie wallpapers
Image default
Auto's en Motoren

Waarom een ​​scooter niet start en de manier om het te repareren?

Heeft u problemen met het starten van uw scooter? Het kan een frustrerend moment zijn wanneer u op de startknop van de motor drukt, maar uw scooter niet start. In dit geval heeft u een Scooterfixer Rotterdam reparatie nodig. De ervaren monteurs inspecteren wat er in uw scooter gebeurt. Ze zullen de oorzaak van het falen achterhalen bij het starten van de scooter. Dit probleem is geen serieus probleem, dus de monteurs kunnen het snel oplossen. Als u autokennis heeft, kunt u dit probleem ook zelf oplossen. Hier zijn verschillende redenen waarom uw scooter niet meer werkt.

Vuile carburateur

De carburateur is het essentiële onderdeel van uw scooter dat de brandstof kan omzetten in kleine druppeltjes voor de ontsteking van de motor. U dient de carburateur schoon te houden zodat uw scooter goed kan werken. Als de carburateur vuil is, kunnen de gaten verstopt raken. Hierdoor kan de scooter niet starten. U kunt het repareren door de carburateur los te maken. Dan kun je hem met de hand schoonmaken. Je kunt het ook afspoelen met zeepsop. Na het schoonmaken kan je de carburateur weer in elkaar zetten op de juiste plaats. Het is beter als u de benzine vervangt voordat u de motor van uw scooter start.

Lege accu

Het meest voorkomende probleem van een scooter is dat de accu leeg raakt. Om dit probleem te voorkomen, moet u de accu goed onderhouden. De startmotor in uw scooter is afhankelijk van deze accu. Als de accu leeg is, maakt uw scooter geen geluid als u op de startknop van de motor drukt. De manier om dit probleem op te lossen, is door uw accu te vervangen door de nieuwe. U kunt de monteur vragen om de oude accu te vervangen. Na vervanging kan uw scooter gemakkelijk starten.

Slechte bougies

De bougie is een van de onderdelen van de scooter die nagekeken moet worden. Dit probleem geeft u enkele symptomen, zoals langzaam gas geven, luider geluid van de scooter en slecht benzineverbruik. Om slechte bougies te voorkomen, moet u dit onderdeel goed onderhouden door regelmatig te controleren. U kunt dit probleem oplossen door de bougie opnieuw te installeren en vervolgens aan de motor te aarden. U moet vermijden om het aan de draad te hangen om elektrische schokken te voorkomen. Vervolgens moet u het contact controleren om er zeker van te zijn dat het is ingeschakeld. Als u geen ontsteking ziet, is de oorzaak van het probleem van de scooter de ontsteking.