Movie wallpapers
Image default
Gezondheid

Wat te doen tegen snurken de beste tips en tricks?

Snurken kan onaangenaam zijn aangezien het niet alleen jouw eigen nachtrust verstoord maar ook die van anderen. De reden dat je snurkt is namelijk omdat je onwetend niet genoeg lucht krijgt. Je lichaam probeert dit dan op te lossen door te snurken. Gelukkig bestaan er best wat tips die je kunt proberen toe te passen om minder last te hebben van snurken. In deze blog zullen wij enkele tips en tricks omtrent het snurken bespreken zodat jij hopelijk niet meer last zult hebben van snurken.

Anti snurk strips.

Als jij iemand bent die niet weet wat te doen tegen snurken en nog niet heeft probeert deze strips te gebruiken dan heb je een fout gemaakt. Deze strips plak je op je neus en maken je neusopening wat groter. Dit geeft jou de mogelijkheid om meer lucht naar binnen te krijgen en zo dus minder te snurken. Voor veel mensen stoppen anti snurk strips het snurken helemaal of helpen ze enorm. Deze snurk strips zijn in de meeste apotheken of drogisterijen te vinden en zullen je zeker enorm helpen met je snurk probleem. Het enige nadeel van deze strips is dat ze best wat kunnen kosten en ze vaak niet door je verzekering vergoed worden.

Een andere slaaphouding.

Een andere methode die wellicht kan helpen en die niets kost is een andere slaaphouding aan te nemen. Veel snurkproblemen komen doordat de neusgaten onnodig dicht worden gedrukt en daardoor begint het snurk gedrag. Door een andere lichaamshouding aan te nemen dan dat je normaal hebt kan het slaapprobleem verholpen worden en een voordeel is dat je niet direct geld moet uit geven. Dus als jij last van snurken hebt probeer dan de volgende keer eens een andere slaaphouding.

https://buteyko-limburg.nl/wat-te-doen-tegen-snurken/