Movie wallpapers
Image default
Mode en Kleding

Welke bh past bij mijn lichaam?

Welke bh past bij mijn lichaam?

Zoveel vrouwen zoveel verschillende vormen. Toch is het niet zo dat iedere bh een vrouw even mooi staat. Logisch natuurlijk, want anders waren er niet zoveel verschillende type bh’s. Zorg er daarom dus voor, dat je eerst weet welke type bh het beste past bij jouw lichaam, alvorens je een keuze maakt. Zaken zoals kleuren en maat komen namelijk later wel aan bod. Eerst is het zaak dat jij weet welke bh ervoor zorgt dat jouw borsten in combinatie met de juiste pasvorm er het allerbeste uitkomen. Om je te helpen, hebben we hier een aantal stappen voor je!

Welk type borsten heb je?

Iedere vrouw heeft een bepaald type borsten, de één heeft een wat rondere vorm, de ander wat puntiger en ook het zwaartepunt van de borst kan bij iedere vrouw anders zijn. Het kan namelijk heel goed zijn, dat jij een cup a hebt, terwijl het volume aan de onderkant van de borst zit. Kortom, zorg ervoor dat je eerst weet wat voor borsten je hebt, alvorens je kunt gaan kijken naar welke lingerie hierbij past. 

De juiste pasvorm

Nu je weet welk type borsten je hebt, is het goed te weten welke pasvorm hier het beste bij past. Wanneer je rondingen vooral in je borst zitten, dan heeft het natuurlijk weinig zin te kiezen voor een plunge bh. Deze bh accentueert namelijk alleen maar dat jij juist liever niet wilt laten zien. De kracht is juist om dit om te zetten in iets positiefs, dus heb jij borsten die zich veel naar de onderkant centreren, kijk dan eens naar een push up bh. Dit kan zowel voor het dagelijks leven zijn alsmede ook voor het sporten. Tegenwoordig zijn er namelijk ook tal van verschillende type push up sport bh.

De maat

Wanneer je uiteindelijk de belangrijkste stappen hebt doorlopen, is de laatste stap alvorens je succesvol de winkel uitloopt natuurlijk nog de maat. Je kunt immers wel een prachtige rosa faia bh hebben gezien, maar zonder de juiste maat kun je niets. De maat bepaald natuurlijk voor het grootste deel hoe je bh zich uiteindelijk om je borsten vormt. Weet je niet exact je maat, dan kunnen ze deze in de winkel gewoon voor je opmeten. Weet je deze wel, dan nog kan het slim zijn dit even te laten verifiëren. Er kan immers het nodige veranderd zijn in de afgelopen maanden of jaren. Dit is namelijk vaak één van de meest gemaakte fouten bij vrouwen wanneer ze een bh of bikini uitzoeken.