Movie wallpapers
Image default
Beauty en verzorging

Dames knippen is een expertise van deze kapsalon

Indien u in de buurt van Clinge en Terneuzen woont, ga dan zeker eens langs bij Hair by Louella! Deze kapsalon kan dames knippen in Clinge en doet dat geheel naar uw wens. Daarnaast is het ook zeker mogelijk voor heren en kinderen om hier geknipt te worden. Bekijk de prijslijst eens op de website om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn of lees de rest van de website gerust door om meer informatie te verkrijgen. Zo zie je direct welke producten zoal worden gebruikt voor uw haar. Deze worden wel altijd afgesteld naar uw haar- en hoofdhuidtype; uw gezondheid staat namelijk voorop.

Deze kapsalon is al sinds 2010 een heus begrip in het kappersvak

Met jarenlange ervaring is Hair by Louella een van de beste kapsalons in het kappersvak. Het team zet vakbekwaamheid, kwaliteit en gezonde keuzes voorop bij het knippen van dames, heren en kinderen. Zij blijven zich dan ook ontwikkelen in het vak. Louella ontwikkelt zelfs trendlijnen voor het merk Nabé en creëert dus bijvoorbeeld kleur- en kniptechnieken voor onder andere educatieve doeleinden. Daarnaast is het bedrijf sinds 2018 aangesloten bij Haarmakers: een kwaliteitslabel voor kapsalons. Dit betekent dat ze professioneel en merkonafhankelijk zijn, en educatie, beleving en kwaliteit centraal staan.

Ga voor een verzorgde look

Laat u even helemaal in de watten leggen bij dé kapsters die zowel dames en heren als kinderen knippen. De kapsters vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en comfortabel in de kappersstoel zit. Maak vandaag nog een afspraak op een dag en tijd dat u het beste uit komt en ervaar het zelf. Het maken van een afspraak doet u heel gemakkelijk via de website of door telefonisch contact op te nemen met het team in Clinge. Ook voor vragen of opmerkingen neemt u gerust even contact op.

https://www.hairbylouella.nl/