Movie wallpapers
Image default
Beauty en verzorging

Topservice bij deze kapsalon in de buurt van Krimpen aan den IJssel

Bent u op zoek naar een kapper met een topservice? Dat vindt u bij Monique’s Hairfashion. Deze kapsalon staat bekend om zijn goede service in Krimpen aan den IJssel en omstreken. Wat houdt hun service in? In de eerste plaatsen knippen hun ervaren kappers heren, dames en kinderen. Iedereen kan als het ware bij hen terecht. Ten tweede houden ze enorm veel rekening met de klant. Moet u bijvoorbeeld lang wachten? Dat is natuurlijk niet leuk, maar het kan altijd gebeuren. In dat geval kunt u rekenen op een heerlijk kopje thee of koppie of een glaasje water. Bent u niet zeker wat voor kapsel het beste bij u zou passen? Dan geven zij graag advies waar nodig, zodat u misschien eindelijk eens de stap naar een nieuw kapsel durft te maken. Hun aanbod bestaat uit allerlei soorten knipbeurten voor een scherpe prijs.

Een scherpe prijs voor uw knipbeurt

Een volgende reden waarom u voor deze kapsalon nabij Krimpen aan den IJssel moet kiezen, is hun scherpe prijs. Voor een normale knipbeurt zonder wassen betaalt u als vrouw slecht €24,00 en als man €22,95. Kinderen tussen vier en twaalf jaar hoeven zelfs maar €19,50 te betalen. Gaat u liever voor de all-inbehandeling met wassen en drogen? Voor vrouwen kost dat €31,00 en voor mannen €25,95. Gaat u binnenkort trouwen? Op die speciale dag wilt u er uiteraard op uw allerbest uitzien. Wilt u écht stralen naast uw man of vrouw? Ga dan voor een bruidskapsel bij deze kapsalon in Krimpen aan de Lek, nabij Krimpen aan de IJssel. Ook hier heeft u weer verschillende opties. Zo kunt u enkel uw haar onder handen laten nemen of ook de make-up laten verzorgen.

Boek uw afspraak online

Wilt u uw haar laten knippen door een van hun ervaren kappers? Maak dan een afspraak online. Ze zijn zes op zeven geopend. Zij zorgen voor een kapsel volledig naar wens en maken gebruik van hun aanstekelijk enthousiasme om u met een lach te laten vertrekken. Twijfelt u nog over welk kapsel u wilt? Zou u eens graag een ander kleurtje proberen? Vraag hen gewoon om advies!

https://moniqueshairfashion.nl/