Movie wallpapers
Image default
Beauty en verzorging

Kies uit Silk Hair of Human Hair voor je hair weave

Heb je interesse in een hair weave? Als je kiest voor de professionaliteit van de Hairweave Company heb je keuze uit twee verschillende haarsoorten voor je haarverlenging. Allereerst heb je Silk Hair. Dit is zijdezacht en kun je niet onderscheiden van echt haar. Bovendien verzorg je dit haar heel eenvoudig. Borstel het haar met regelmaat en was het met shampoo en crèmespoeling, zodat het haar fris en schoon blijft. Als je dit haar vast draagt tijdens het slapen, blijft Silk Hair jarenlang mooi. Deze verbluffende haarverlenging geeft een prachtig volume en je profiteert van vijf jaar kwaliteitsgarantie, waardoor je deze hairextension keer op keer hergebruikt. Zo beleef je jarenlang plezier aan je haarextensie van Silk Hair.

Wat betekent Human Hair als je deze haarsoort kiest voor je hair weave?

Human Hair is heel lang mooi en soepel. Dit komt, doordat alle haarschubben van deze hair weave intact zijn. Ook zijn de haarschubben dezelfde kant op gesorteerd. Deze haarverlengstukken komen uit Rusland, zijn van de allerbeste kwaliteit en hebben een prachtige Europese structuur. Human Hair gaat acht tot vijftien maanden mee, dat is een stuk korter dan Silk Hair. Hierdoor heb je een jaar tot anderhalf jaar plezier van je hairextension. Dit heeft als een van de voordelen dat je hierna weer een ander haarverlengstuk kunt kiezen. Het is gemakkelijk om af te wisselen met kapsels, door de iets kortere levensduur van deze hair weave. Laat je vooral adviseren door de kappers als je interesse hebt in hair weaves. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Kies voor een van de salons van dit bedrijf

Maak een afspraak bij een van de salons van de Hairweave Company en profiteer van de vakkundige en veilige bevestigingsmethode die de kappers gebruiken bij jouw hair weave. Bekijk op de website de contactgegevens van de salons en geniet binnenkort van prachtig haar!