Movie wallpapers
Image default
Beauty en verzorging

Kraaienpootjes en botox: een duo als potlood en gum

Kraaienpootjes plus botox: een gouden duo? Jazeker. Waar het lijkt alsof de kraaienpootjes bij de ogen en wangen met een potlood op het gezicht zijn getekend, is de botox de gum die ze weer wegvaagt en het gezicht soepel en glad doet lijken. Kraaienpootjes ontstaan als de huid rondom het oog losser komt te zitten en er minder onderliggend volume is. Het zijn in feite permanente lachrimpels. Een voordeel van het gebruiken van botuline toxine (botox) is dat hier geen verdoving bij nodig hebt. Bij kliniek de Medici kunt u kraaienpootjes met botox laten aanpakken. Bent u in regio Blaricum of omgeving op zoek naar een goede kliniek? Zoek dan niet verder. Er worden kleine hoeveelheden botox gespoten in de spiertjes die zich tussen uw wenkbrauwen bevinden. Het middel stopt de prikkeloverdracht tussen spier en zenuwen, wat ervoor zorgt dat de spieren tijdelijk worden uitgeschakeld. De behandeling is vrij simpel.

Een simpele, succesvolle behandeling

De prikkeloverdracht tussen zenuwen en spieren wordt dus tijdelijk afgesloten. In totaal duurt de behandeling bij Kliniek de Medici 5-10 minuten. Na afloop kunt u gelijk richting huis. Het grote voordeel van Botuline toxine is dat 3-6 maanden werkzaam is. U kunt dus heel succesvol kraaienpootjes met botox bestrijden. In omgeving Blaricum hoeft u niet lang te zoeken om de juiste expert te vinden. Wist u dat het middel langer actief blijft om de huid jong te houden als u het vaker laat injecteren? Het wordt daarom aangeraden het meer dan eens en met vaste invallen te gebruiken. Na de behandeling kunnen er tijdelijk bijeffecten zijn.

Na afloop van uw behandeling

Nadat uw kraaienpootjes met botox zijn behandeld, kan de huid wat gezwollen of rood zijn. Normaal gesproken trekt dit na een paar uur weer weg. Het wordt aangeraden na de injectie het hoofd zoveel mogelijk rechtop te houden. Gebruik de gezichtsspieren om de botox goed te laten hechten.

https://kliniekdemedici.nl/