Movie wallpapers
Image default
Electronica en Computers

Laatste ontwikkelingen in de 3D printing industrie

De 3D industrie is de laatste jaren wereldwijd enorm gegroeid en op dit moment al een biljoenen industrie geworden. De groei zal de komende maanden alleen maar toenemen en steeds meer bedrijven zullen gebruik gaan maken van 3d printers. Naast de nieuwste ontwikkelingen voor de 3D printers zelf is er ook veel ontwikkeling voor de software en de 3d filamenten. Maar natuurlijk zijn deze ontwikkelingen allemaal erg leuk maar gaat het vooral om de 3D printing objects die uiteindelijk geprint worden. Naast veel zakelijke toepassingen zoals de Volkswagen groep die hun productielijn ondersteunen met slim gereedschap bij de productie zijn er natuurlijk de vele klein zakelijk en thuisgebruikers.

Myminifactory het platform voor 3D prints

MyMiniFactory is een bedrijf dat sinds 2013 bestaat en het grootste platform voor 3D objecten. Hier kun je momenteel al 30.000 3d designs van ontwerpers vinden die je afhankelijk van het type object kunt downloaden en gratis mag gebruiken. Alle ontwerpen zijn voor verschillende 3D printers ondersteund. Of het nu gaat om een industrieel ontwerp of gewoon een handig of juist leuk object je vindt het allemaal in de database. Bovendien komen er steeds meer nieuwe ontwerpen bij die door designers worden gemaakt.

Waar kun je nu de filamenten kopen?

Wanneer je nu dus een 3D printer hebt maar nog geen idee hebt waar je de 3D filamenten moet gaan kopen dan is het zeker de moeite waard om eens bij www.goedkope3dfilamenten.nl te gaan kijken. Naast een behoorlijk groot assortiment van ABS en PLA filamenten in verschillende kleuren kun je hier nog veel meer soorten vinden. Hout of metaalkleur filamenten, Flexico filament voor extreme flexibiliteit of carbonfiber voor enorme sterkte alle filamenten die momenteel op de markt te bestellen zijn kun je hier voor een scherpe prijs bestellen.