Movie wallpapers
Image default
Electronica en Computers

Transportmanagementsoftware voor transportdienstverlening

Om het transport van uw goederen optimaal te laten verlopen, maakt u gebruik van de transportmanagementsoftware van DeliveryMatch. Dit bedrijf biedt geavanceerde software die bijdraagt aan een soepel logistiek proces binnen de transportketen. U kunt hierdoor zelf een betrouwbare ketenregie uitvoeren, waarbij alle betrokken partijen automatisch op de hoogte worden gesteld zodra een bestelling is gedaan. Een logistiek softwareprogramma biedt oplossingen voor het realiseren van koppelingen tussen vervoerders, afhaalpunten, diverse systemen en bezorgingsdiensten. Uw klanten kunnen rekenen op een betrouwbaar transport van bestelde producten, van aanvraag tot bezorging. Het voordeel van deze transportmanagementsoftware van DeliveryMatch is bovendien dat de klant hierin zelf voorkeuren kan aangeven.

Inspelen op behoeften van de klant

DeliveryMatch is zich bewust van het feit dat klanten steeds meer zelf de regie willen hebben binnen hun aankoopbehoefte. De transportmanagementsoftware van DeliveryMatch geeft de ruimte aan de klant om zelf aan te geven wanneer, waar en binnen welk tijdsbestek een bestelling wordt afgeleverd. In uw webshop kunt u in het bestelformulier aan laten geven wat beschikbare tijden of dagen zijn waarop een besteld product kan worden afgeleverd. Bovendien is het mogelijk om te kiezen voor een optie van een spoedbestelling. Spoedservice kan eenvoudig in uw webshop worden aangemeld en verwerkt door de transportmanagementsoftware van DeliveryMatch. Zo ontvangen uw klanten uw producten moeiteloos op een gewenst moment en bouwt u een vertrouwensrelatie op met uw klanten.

Een geavanceerd systeem biedt zekerheid

Doordat u de transportmanagementsoftware van DeliveryMatch inzet voor het transport van goederen of producten uit uw dienstverlening, zult u erop kunnen vertrouwen dat uw klanten tevreden zijn over de levering. Doordat de klant zelf kan bepalen wanneer een bestelling wordt afgeleverd en dit bovendien zorgvuldig kan verlopen, wordt uw dienstverlening een betrouwbare bron aan bestellingen. De verzendsoftware zorgt er immers voor dat het volledige transport adequaat geregeld wordt en zonder vertraging zal verlopen.