Movie wallpapers
Image default
Electronica en Computers

Werk efficiënter en laat uw archief digitaliseren

Wilt u ook efficiënter werken? Laat uw archief dan scannen en digitaliseren. Het klinkt allemaal wat simpeler dan dat het is. Er komt veel bij kijken namelijk. U kunt het daarom beter over laten aan een specialist als GMS. Zij digitaliseren archieven al jaren voor grote en kleine organisaties. Zo hebben ze dit al gedaan voor Heineken, BP, Friesland Campina en meer. Waarom zou u uw archief laten scannen en digitaliseren? Zoals eerder gezegd, werkt u dan efficiënter dan wanneer u met papieren archieven werkt. Bovendien bespaart u veel ruimte. Door het over te laten aan een betrouwbare specialist als GMS weet u ook zeker dat het gedigitaliseerde archief juridisch geldig is.

Zo gaat u naar een digitaal archief

Wilt u uw archief laten scannen en digitaliseren? Schakel dan de hulp in van GMS. Deze specialist zal eerst uw archief, eisen en wensen inventariseren. Zo weten ze precies in wat voor situatie u verkeerd en hoe ze u het best kunnen helpen. Ze nemen hierin altijd een adviserende rol. Hun diensten beperken zich niet tot het scannen en digitaliseren van uw archief. Ze adviseren proactief om het proces eromheen ook te optimaliseren. Na de inventarisatie, maken ze een projectplan op. Dit sturen ze naar u voor akkoord. Geeft u dit? Dan gaan ze het archief scannen en digitaliseren. Hebben ze het hele archief overgezet? Dan werkt u vanaf dan digitaal. Ze hebben een controleprocedure om fouten uit het digitalisatieproces te halen. Bovendien zullen ze na het overzetten uw archief bewerken, zodat deze voldoet aan uw eisen.

Weten wat ze voor u kunnen doen?

Wilt u weten wat deze specialisten voor uw organisatie kunnen betekenen? Ze hebben al archieven gedigitaliseerd voor verschillende organisaties. Of het nu gaat om patiëntendossiers, bedrijfsdossiers of gemeentelijke administraties, ze gaan geen opdracht uit de weg. Neem eens contact met ze op om de mogelijkheden door te spreken.

https://gmsnl.com/