Movie wallpapers
Image default
Financieel

Met facturen verkopen scheelt het veel tijd en energie

Met facturen verkopen hoeft u zelf niet achter uw geld aan. Door het te verkopen aan een gespecialiseerd bedrijf in de financiën en factoring, hanteren we eerlijke prijzen en een snelle service. Uw geld terugkrijgen is dus nog nooit zo makkelijk geweest. U kunt elke soort factuur aan ons verkopen en wij zullen ons best doen om u uw eigen geld weer terug te krijgen. Bel vandaag nog met de specialisten en ervaar de voordelen!

Facturen verkopen heeft veel voordelen

Facturen verkopen brengt veel voordelen met zich mee. Zo hoeft u niet meer achter de debiteuren aan te gaan en kunnen wij ervoor zorgen dat de schulden sneller betaald worden. Door onze jarenlange ervaring in de financiële middelen, is het voor ons zelf al mogelijk om binnen 24 uur uw geld te ontvangen. Hierdoor heeft u snel uw geld terug zonder er veel tijd en energie in te steken.

Bij de kosten voor de financiering van facturen verkopen vragen wij hetzelfde bedrag van MKB-er en ZZP-er. Doordat u ook een vast percentage betaald voor factoring, zullen er ook nooit kosten bovenop komen. Zo vragen wij 4% over het factuurbedrag wanneer er een betaaltermijn van 30 dagen gehanteerd wordt, 5% over een factuur met een betalingstermijn van 60 dagen en 6% bij een betaaltermijn van ongeveer 90 dagen.

Door deze eerlijke prijs te vragen in combinatie met onze expertise zijn wij het juiste bedrijf om uw facturen aan te verkopen. Ga er zelf niet achteraan, maar laat dit doen door de juiste mensen met ervaring. U zult zien dat bij het facturen verkopen u sneller uw geld heeft dan wanneer u het zelf gaat aanpakken. Verkoop vandaag uw facturen of neem contact met ons op via de telefoon of online. We staan u graag ter woord.