Movie wallpapers
Image default
Financieel

Volg een cursus en word een expert op het gebied van de LCC

Wil jij alles uit jouw bouwprojecten halen? Ben je ervan overtuigd dat de kostenramingen nóg efficiënter ingericht kunnen worden? Maar wil je liever niet continu aan de tekentafel zitten om berekeningen door te voeren om de meest voordelige LCC te vinden? Dan helpt Life Cycle Vision uit Delft je verder. Met hun handige app bereken je snel en eenvoudig de LCC voor jouw bouwproject, ongeacht de fase waarin die zich bevindt! De app is namelijk de gebruiken bij het ontwerp, de realisatie én bij de exploitatie van een gebouw. Bovendien heb je de mogelijkheid om een cursus te volgen waar in je alles leert over de vele functies van de Life Cycle Vision-app.

Vier verschillende cursussen

Natuurlijk is het belangrijk dat je zelf weet hoe je een LCC moet berekenen. Maar wanneer dit dagelijkse kost is en je snel een goede afweging wilt maken tussen verschillende projectoplossingen, dan is het fijn dat je dit proces kunt automatiseren. Het is echter wel belangrijk om de juiste parameters en randvoorwaarden in te voeren, zodat je precies weet waar jouw project aan moet voldoen. Ook hier kunnen de specialisten van Life Cycle Vision uit Delft je helpen. Zij bieden namelijk verschillende cursussen aan waarin je alles leert over het gebruik van de app en de mogelijke installaties. Er zijn vier verschillende cursussen:

  • Specialist
  • Expert
  • Integraal
  • Maatwerk

Plan jouw moment in of stel je vragen

Wil je weten welke cursus het best bij jouw ambities en voorkennis van de LCC past? Neem dan eens contact op met een van de experts die Life Cycle Vision rijk is. Zij denken graag met je mee om een cursus op te zetten waarin je alle nodige kennis opdoet of je huidige kennis uitbreidt. Bovendien heb je met de gratis demo de mogelijkheid om zelf de app te ontdekken. Dan ervaar je zelf hoe eenvoudig je de LCC dan kunt berekenen. Heb je nog vragen of wil je een cursus inplannen? Op de website staan alle contactgegevens.