Movie wallpapers
Image default
Financieel

The Vechain Traide op basis van ethereum?

De Vechain Thor is gebaseerd op etherische slim contractplatform. Het is een online veiling Smart Contract-programmeeroplossing. Het wordt ook wel virtuele particuliere veiling genoemd en wordt gebruikt door zowel individuen als organisaties om hun eigen slimme contracten uit te voeren en te beheren. Het maakt gebruik van de beveiligingsuitwisselingsserver  als belangrijkste uitwisseling en een aangepaste gebruikersinterface voor zowel gebruikers als webmasters.

 

De makers van de Vechain Thor kwamen met een oplossing voor een gemeenschappelijk probleem dat ze in de wereld van het programmeren van Smart Contract hebben geconfronteerd: schaalbaarheid. Hun oplossing biedt een manier om eenvoudig meer gebruikers en meer componenten toe te voegen aan een enkel slim contract. Met andere woorden, als u al een contract slim genoeg hebt gemaakt om op de Vechain Thor te rennen, kunt u gewoon een beetje meer functionaliteit toevoegen door andere componenten te gebruiken. Aan de andere kant, als je er nog geen hebt, zal het gemakkelijker zijn om er een te maken omdat het systeem ze automatisch voor je maakt.

Je hoeft je geen zorgen te maken over iets anders.

 

Maar het heeft zijn tekortkomingen. Allereerst is dit een op het web gebaseerde Smart Contract-oplossing. Dit betekent dat u een webbrowser of een specifieke software op uw computer hebt geïnstalleerd om toegang te krijgen tot het platform en de beschikbare functies erop te gebruiken. Dit kan een beperking blijken te zijn voor veel mensen, vooral degenen die altijd onderweg zijn en geen toegang hebben tot een pc of een laptop. Maar dit is niet echt een probleem, omdat u nog steeds de andere platforms kunt gebruiken die u niet nodig hebben om iets te downloaden.

 

Het andere probleem is schaalbaarheid. Aangezien dit een web-based Smart Contract-platform is, kunt u er slechts één tegelijk uitvoeren. Als u meer dan één contract wilt uitvoeren, moet u een ander slim contract maken en uploaden. Dit zal moeilijker zijn dan je denkt en hebt meer handmatig werk nodig dan wat je kunt doen met de andere platforms. Maar als u tegelijk aan meerdere contracten wilt werken, is dit geen probleem.

 

Dus, loopt het Vechain op basis van het Everness-platform op basis van het Thrum Smart Contract-systeem? Nou, zoals je kunt zien, hebben beide hun eigen voor- en nadelen. Op basis van mijn persoonlijke ervaringen is het Vechain-loopvlak echter de betrouwbaarder van de twee. Het is ook bewezen door verschillende gebruikers als veilig, gemakkelijk te gebruiken en heeft een geweldige visuele interface. Ik heb persoonlijk erin geslaagd om mijn account over te brengen naar mijn live-account, dat het hele proces vrij snel maakte.

 

Het probleem met het andere platform is het risico dat erbij betrokken is. Het eeuwigheidscontract is niet erg betrouwbaar omdat er nu nog veel frauduleuze rekeningen op de markt zijn. U kunt uw geld of het geld van de andere personen verliezen, afhankelijk van welk contract u heeft ondertekend. Met het Vechain-loopvlakcontract is dit niet een probleem omdat alle transacties veilig zijn en een extreem goede grafische gebruikersinterface hebben.

Klik hier Bitcoinmeester