Movie wallpapers
Image default
Beauty en verzorging

Skinlight, de oplossing tegen vervelende pigmentvlekken

Pigmentvlekken verwijderen is iets waar mensen die van deze vervelende vlekken last hebben, alleen maar kunnen dromen. Echter hoeft het niet bij dromen te blijven. Er bestaan verschillende manieren om komaf te maken met deze bruine vlekjes. Uiteraard zijn er dingen die je zelf kan doen om deze vlekken te voorkomen zoals je goed beschermen tegen de zon, je huid goed hydrateren enz… Soms is het jammer genoeg toch al te laat en daarom zijn wij er om jou verschillende oplossingen toe te reiken. In dit artikel vind je maar liefst 5 oplossingen tegen pigmentvlekken.

Citroenmasker maken

Meng het sap van een halve citroen met een theelepel zout en wat druppels olijfolie. Deze ingrediënten kunnen de oplossing voor jouw frustratie zijn. Je smeert dit papje op de pigmentvlekken en laat dit een kwartiertje inwerken. Daarna spoel je je huid met lauw warm en smeer je een hydraterende crème. Dit is alles wat jij moet doen, het zuur van de citroen neemt de taak van je over en gaat het pigment in de huid verpulveren.

 

Creme tegen pigmentvlekken

Skinlight, een creme tegen pigmentvlekken is een tweede oplossing die jou kan helpen. Je smeert Skinlight tot 2 maal per dag op de pigmentvlekken en je laat de whitening technologie zijn werk doen. Deze zal tot diep in de huid doordringen en het pigment verpulveren. Alsook wordt de aanmaak van nieuw pigment afgeremd. Afhankelijk van het huidtype dat je hebt, zie je na twee tot drie weken zeker resultaat. Pigmentvlekken verwijderen creme is een goedkope en eenvoudige manier om van je vlekken af te geraken.

Chemische peeling

Een wat duurdere manier dan pigmentvlekken verwijderen creme, is een chemische peeling. Tijdens deze behandeling wordt er een chemisch goedje op je huid gesmeerd. Gedurende deze behandeling wordt als het ware de bovenste huidlaag van je huid verwijdert waardoor je pigmentvlekken dus ook verwijderd zullen worden. Het klinkt pijnlijk maar dat is het absoluut niet, hooguit heb je achteraf last van een rode, gezwollen huid. Deze neveneffecten trekken echter zeer snel weer weg.

Laserbehandeling

Oplossing 4: een laserbehandeling. Dit is een dure behandeling waarbij het licht van de laser doordringt tot diep in de huid en het pigment in de huidcellen zal gaan vernietigen. De rest van je huidcellen blijft echter intact. De behandeling is ook compleet pijnloos, echter kan het wel zijn dat je verschillende sessies nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken. Dit maakt dat het vaak een dure behandeling wordt.

 

Huisarts

Wanneer je je echt geen raad meer weet is er nog altijd je huisarts of een huidspecialist. Zij kunnen samen met jou de pigmentvlekken onderzoeken en kijken wat voor jou de beste oplossing is. zij zullen enkel een behandeling staren die goed is voor jouw huidtype en waar jij ook volledig achter staat.